“Kan niet bestaat niet”

Over Marac

Marac is een gerenommeerd meubelmerk dat zijn oorsprong vindt in de ambachtelijke tradities van Italië. Ze zijn gevestigd in Cantù, dat net iets boven Milaan ligt.

Sinds de oprichting heeft Marac een sterke reputatie opgebouwd als een toonaangevende producent van eigentijdse en innovatieve meubelontwerpen. Het merk streeft er voortdurend naar om de verwachtingen van klanten te overtreffen door tijdloze meubelstukken te creëren die zowel functioneel als artistiek verfijnd zijn.

De ontwerpen van Marac worden gekenmerkt door strakke lijnen, minimalistische vormen en harmonieuze proporties, waardoor ze perfect passen in moderne interieurs. Elk meubelstuk wordt met zorg ontworpen en met de hand vervaardigd door vakbekwame ambachtslieden, wat de garantie biedt van hoogwaardige meubelen die tot in de kleinste details zijn afgewerkt.

Met een uitgebreide collectie van banken, fauteuils, tafels, kasten en andere interieuritems biedt Marac een scala aan mogelijkheden om elk interieur te verrijken en een persoonlijke touch toe te voegen. Of je nu op zoek bent naar een opvallend meubelstuk dat alle aandacht trekt in een ruimte, of eerder naar een subtiele aanvulling op je bestaande inrichting, Marac biedt een veelzijdigheid aan ontwerpen die aansluiten bij verschillende smaken en interieurstijlen. Daarnaast vervaardigd Marac ook het echte Italiaanse zitcomfort. Heerlijk thuiskomen.

Wij zijn trots om het merk Marac te vertegenwoordigen en onze klanten de mogelijkheid te bieden om hun huis te verrijken met de unieke collecties van dit gerenommeerde meubelmerk. We nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken en zelf de prachtige meubelstukken van Marac te ervaren.

Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Benieuwd naar de mogelijkheden aangepast aan uw woonsituatie en naar uw wensen? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder!