Woonwinkel Schijndel logo

Luxueuze Woning

Uitdaging

Een bestaande woning in de omgeving Schijndel. Bij deze bestaande woning was er een gebrek aan sfeer en huiselijkheid. De vraag was om van de woonkamer en eetkamer een fijne plek te maken waar je graag wil zijn 

  • Locatie:

Omgeving Schijndel

  • Vierkante meter:

65 m²

  • Datum:
februari 2022
  • Status:
Concept / Deels uitgevoerd
  • Team:

Woonwinkel design studio

Share:

Share:

Concept

Bij deze woning hebben we gebruik gemaakt van het toevoegen van warme kleuren aan de muur door middel van een behang. Op de overige wanden hebben we een andere kleur tegen de muur gezet. Met de verlichting hebben we een chique uitstraling gecreëerd om het in zijn geheel wat luxer te laten zijn. Bij de openhaard hebben we een lattenwand gemaakt van massieve eiken latten in de kleur warm zwart. Deze hebben we mee de hoek om laten lopen op te zorgen voor het ruimtelijk effect in de ruimte.