Mimos Boutique

Uitdaging

In november 2021 is er gestart met de totaalrenovatie van deze karakteristieke en ruime jaren 30 woning in de omgeving van Tilburg. De wens was een sfeervolle woning met neutrale tinten waar een hedendaagse stijl centraal stond. We hebben de bewoners mogen ontzorgen en begeleiden bij het opbouwen van een geheel nieuw interieur. Het interieur is geheel op maat en in hotel chique stijl ingericht.

  • Locatie:

Omgeving Tilburg

  • Vierkante meter:

Slaapkamer 30 m²

Huiskamer 45 m²

  • Datum:
April 2022
  • Status:
Gerealiseerd
  • Team:

Woonwinkel design studio

Woonwinkel Schijndel

Studio by Negentien80

  • Design studio:

Share:

Share:

Concept

De woon- en slaapkamer kregen een hotel chique uitstraling door luxe materialen en zachte tinten te combineren met accenten van goud. Door gebruik te maken van ronde en ovale vormen in combinatie met strakke lijnen is een spannend geheel ontstaan. De grote velvet bank, de goudkleurige gordijnen, het hoogpolig vloerkleed en het gebruik van noten op de haard en voor de tv kast stralen luxe uit en passen perfect bij deze stijl.

 

De eiken lattenwand met zwevende nachtkastjes maken van het bed een echte eyecatcher. Ook de roomdivider en maatwerk kledingkasten zijn gemaakt van donker eiken, gecombineerd met opvallende goudkleurige grepen. Nog een opvallend detail in de ruimte is de grote gouden kroonluchter van glas.

Door gebruik te maken van luxe stoffen voor de gordijnen en de hocker creëren we een luxe hotel suite.