Woonwinkel Schijndel logo

THE DOUBLE U

‘The Double U’ is het nieuwste concept van Woonwinkel Schijndel. The Double U Conceptstore is in maart 2022 gestart in de showroom op de Hoofdstraat te Schijndel. In een prachtig hoekpand met een en al pui.

The Double U conceptstore is opgericht vanuit de gedachte dat we voor iedereen een mooi en betaalbaar interieur moeten kunnen leveren. Daarnaast wilden we ook een totaal nieuwe stijl neerzetten die ‘haaks staat op’ de bekende Woonwinkel stijl en dat is gelukt. The Double U stijl kenmerkt zich door het lichte kleurenpalet en de invloeden vanuit Japandi en Scandinavië. De stijl van de Woonwinkel is te kenmerken als ‘hotel chique’.

In december 2023 hebben we de keuze gemaakt om het Double U concept te integreren in de showroom van de Woonwinkel op de Boschweg. We merkten dat het toch niet handig is om twee verschillende showrooms te hebben, omdat onze klant vaak graag een combinatie wil van de twee stijlen en dus niet specifiek voor één stijl kiest.

Vanaf januari 2024 is The Double U stijl dan ook te zien in de Woonwinkel showroom.

In het pand op de Hoofdstraat zit nu onze outlet en de gordijnen outlet. Deze zaten eerst in ons magazijn op de Molendijk-Zuid. Hier hadden we speciaal een ruimte voor ingericht. Helaas een ruimte zonder daglicht, waardoor de meubels niet goed tot zijn recht kwamen. De showroom op de Hoofdstraat is daarom de perfecte nieuwe locatie.